BALIKESİR / HAVRAN - HALİL İBRAHİM YILDIRIM FAZLICA İLKOKULU

Haz

BAÇEM; Tohum ekimi atölyesi, fidan dikimi atölyesi ve sabun atölyesi,

Enstrüman tanıtımı ve müzik dinletisi,

Balıkesir Güzel Sanatlar Derneği; Çini, Çarpana, Vitray, Balıkesir Pullusu ve Heykel atölyesi,

Melda BEKKİ; resim sergisi,

Antandros Derneği standı,

Ambulans tanıtımı,

BALMEK; Resim atölyesi, Çömlek atölyesi,

İkramlar

Haz

4. sınıf öğrencilerimiz, TEMA iş birliğinde gerçekleştirilen "Ağaç Kardeşliği Projesine" başladı.

Haz

Balıkesir Kent Konseyi öğrencilerimiz ve öğrenci annelerimiz için okulumuzdaydı... Av. Esra Altıntaş Özışıklıoğlu, Av. Selen Özer, Dr. Dilek Yıldırım ve Av. Faruk Akdağ öğrenci annelerimizle hukuksal haklar ve sağlık hakları konularında söyleşi gerçekleştirdiler.

İngilizce Sınıfımız Açıldı...

Ara

Balıkesir Güzel Sanatlar Derneği, üye ressamları ve geleneksel sanatlar alanlarında usta öğreticileri ile beraber; okul öğrencileri ve sanat arasında bir köprü kurulması amacıyla hazırladıkları "Mahallede Köylerde, Kültür-Sanat her yerde" ana temalı proje ile okulumuzda öğrencilerimizle birlikte çeşitli kültürel ve sanatsal çalışmalar gerçekleştirdiler.

Ara

Millî Eğitim Bakanlığımızca yürütülen "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" projesi kapsamında hazırlanan Halil İbrahim Yıldırım Fazlıca İlkokulu Kütüphanesinin açılışı yapıldı.

Kütüphanenin açılışına İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf SÖBÜOĞLU ile birlikte kütüphaneye kitap desteği sağlayan destekçilerimiz, mahalle muhtarımız ve velilerimiz de katıldı.

TŞEKKÜRLER KAHEV
Anasınıfı tuvaletlerimizi, alt yapısı dahil olmak üzere baştan sona yenileyerek öğrencilerimizin daha temiz ve hijyenik şartlarda eğitim görmelerini sağlayan Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfına (KAHEV) teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ara

BALIKESİR VALİLİĞİ UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE PROJESİ: "UMUDA KAPI AÇIYORUM HAYATA TUTUNUYORUM"